Vision -terassilasitus

Huoleton ja varmatoiminen VISION lasitus

Vision –terassilasitus takuu6vuotta2on kätevä tapa saada jo valmiina olevat terassit ympärivuotiseen hyötykäyttöön. Laadukkaan liukulasi järjestelmän avulla saatte tarvittaessa terassin tilat auki tai kiinni. Vision –terassilasitus soveltuu kaikkiin rakennus tyyppeihin.

Lasitusvaihtoehdoista suosittelemme lämpimästi karkaistua selektiivilasia, jolla vähennetään lasin huurtumista huomattavasti.

 

 

 

Vision -lasihuone

IMG_1680Vision -lasihuoneella saatte kätevästi pihamaan ulkopuoliset terassit katettua. Lasikatolla tai kestävällä ja laadukkaalla polykarbonaatti levykatteella saadaan lämpö pidettyä sisällä. Kate läpäisee loistavasti valoa ja on erittäin kestävä.

Väri vaihtoehdot ovat:

Runko rakenteiksi suosittelemme kestävää ja huoltovapaata jauhepolttomaalattua alumiiniputkea. Vision -lasihuone on edullinen tapa saada lisää tilaa.

Pyydä lasihuone tarjous täältä.

 

 

Vision -lasihuone PlusKohde (15)

Vision –lasihuone plus on kaiken kattava kokonaisratkaisu, jolloin rakennamme koko terassin perustuksista kattoon asti. Näin asiakas voi jättää koko terassin rakentamisen ammattitaitoisen VISION-lasitusliikkeeen huoleksi.

Pyydä Plussa tarjous täältä.

 

 

 

 

Vision -lasikaiteet

Vision –kaidelaseilla saat näyttävyyttä ja turvallisuutta terassille.

Meillä on runsas valikoima erilaisia laseja, sekä kaidemalleja.

 

Pyydä kaidetarjous täältä.

 

 

 

Tule tutustumaan aidon kokoiseen lasihuonemalliin pihaesittelyssämme.